Модни якета: стила на големия град

Без съмнение, небрежен стил тайно обича дори и най-женствена дама вечните петите и впити рокли. Ето защо, на предстоящата пролет ни дава възможност за прилагане на най-неочаквано съчетание с елементи на уличната мода.

Кожени якета през 2017 г. няма да загубят своята бивша популярност, и със сигурност ще изненадат всеки любител на черни кожени якета. На модните подиуми представени различни нюанси на кожа – бордо вино, горчица, изумрудено зелено и зехтин. Това означава, че военни и гръндж отново на върха, е необходимо да се присъедините към някой величие.

Изобилие на удоволствие и възможността за комбиниране на текстури в пролетта и лятото, популярната ватиран кожух може да се носи с тюл пола и туид яке с копринена блуза. Дори спортове връхни дрехи като атентатор и паркове стана еквивалент на женствен стил в комбинация с летящи материи, флорални щампи и меки цветове.

Пролет – време за смели експерименти с външния вид и непредсказуеми тоалети, вдъхновени от тенденциите на капризна мода. Този път неспокоен трептене и ярки акценти, Pestryaev в тълпата, за да се превърне в един от тях дори ще модерен цвят на косата. Попълнете своите снимки със стилни детайли и весели цветове, който ще бъде последван от разцвета на пролетно настроение и самочувствие!

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published