нощни рокли са невероятно приятни за тялото и това е много важен показател при избора на дрехи за сън

Най-примамливият вариант е копринената нощница с мини дължина на тънки ремъци. Обикновено тези млади нощни костюми се купуват от млади момичета, които искат да подчертаят своята сексуална привлекателност, като по този начин – задоволяват избрания от тях. Особено популярни са комплектите, състоящи се от копринена нощница и копринена рокля, която ще бъде отлично допълнение към изображението.

Друг реален младежки вариант е нощната риза, изработена от коприна в стил „бебешки долари“. Този стил отдавна се харесва от много представители на красивата половина на човечеството. Характерна особеност на тази риза е преувеличена талия, пламнал силует и наличието на всякакви лъкове и остриета, което прави образа невероятно привлекателен.

Но така или иначе, най-женственият модел е дълга копринена нощница, която може да бъде украсена с дантела. Тази риза не само е в състояние да подчертае женствеността на своя собственик, но и да даде силуета благодат и усъвършенстване. Невероятно женствени модели с отворен гръб или страничен изрез на коляното.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published