Как да изглеждате по-тънки с дрехите

Колко често чуваме от жените, че не могат да избират дрехите си в магазините, за да изглеждат красиви, но същевременно да крият недостатъците на своята фигура.

Така се е случило, че женското тяло е склонно да се промени с възрастта или след раждането на детето. Малко по-широки, жените започват да се обличат с обемисти, сухи дрехи, които според тях се крият от околните неравности на фигурата и изкривени форми. Но … тези дрехи, напротив, само добавят обем. И не е нужно да носите безформени пуловери и рокли, можете да вземете и модерни красиви неща, които ще скрият недостатъците, както и да подчертаят достойнството на фигурата. Но не всички жени знаят и знаят как да избират правилно дрехите. И отчаяние заради това, защото в неподходящи дрехи не изглеждаме най-добре.

Но за да изглеждат привлекателни и секси, независимо от броя на килограмите тегло – между другото, много мъже предпочитат буйни дами – просто трябва да овладеете няколко правила за комбиниране и избор на дрехи. Можете да „премахнете“ няколко килограма, като използвате текстурата на плата, изрязаното деколте, стила и шиенето, цвят. Не по-малко важна роля в създаването на изображение се играе от бижутата. Те също така помагат да се скрият някои от недостатъците или да се подчертаят добродетелите.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published