В допълнение към мембраната, те се състоят от фланеца

Плочите обикновено се продават под формата на комплекти като индивидуални или ги заменят, не са смислени или са неикономични. Някои обаче се предоставят на индивидуална основа. Фланецът се използва, особено ако се занимавате с потенциално опасни сили. Когато бъдат освободени, тези сили заплашват да причинят сериозни щети на други компоненти.

Съединенията от този тип са необходими в следните диапазони: трансмисия, мотор, валове, тръбопроводи и корпуси. Фланецът обикновено е фиксиран, за да задържа тези връзки. Технически, фланецът е изработен от метал или твърда пластмаса, което може да поддържа механични сили. В същото време той има задължението да предпазва от замърсяване, топлина и влага. За нейното внедряване в повечето случаи използваме леярски метал или метална сплав. Фланецът винаги се закрепва чрез винтове, а понякога и с клеми. Въпреки че е много издръжлив, фланецът е също така устойчив на износване. Една от причините, поради които константите са обикновено, са механичните натоварвания, причинени от вибрации, които могат да счупят винтовете или да се спукат. Следователно, спешно се изисква редовна визуална проверка. Друг отрицателен фактор е корозията. Когато е изработена от пластмаса, фланецът е бързо порьозен и е покрит с пукнатини.

Неговият ремонт е сериозен само в изключителни случаи. Обикновено то просто замества. Демонтажът е замяната е проста операция; просто като разхлабите съответните винтове. Единственият проблем е местоположението, което често е трудно постижимо. Запомнете: повреденият фланец е заплаха за другите устройства и не може да бъде игнориран. Независимо от марката, която ви интересува, ще намерите парчета от отлични качествени части (например трансмисионна шахта, вентил за засмукване, главен цилиндър, хидравличен филтър и др.) На много изгодна цена.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published