има няколко универсални мъжки аксесоари

Този сезон раниците са станали по-сложни, способни да се конкурират с лаконичните портфейли – любим аксесоар на бизнесмените. Раници през 2016 г., това не са чанти от платно с неразбираема форма. На първо място, той е универсален стилен аксесоар, изработен от кожа, найлон и висококачествен памук, способен хармонично да се впише в гардероба на мъж с елегантно усещане за стил.

Не е нужно да сте психически в модата, за да разберете – слънчевите очила са ключовият елемент в арсенала на аксесоарите за мъжки топло време. Но всеки сезон популяризира определени стилове и този път модните писти на пролетта-лятото на 2016 г. изобилстват със слънчеви очила с кръгли лещи и цветно пръскане.

Време е да се отдръпнете от традиционните и да инвестирате парите си в – слънчеви очила с кръгли лещи. Традиционно кръгла или реколта, с огледално покритие или с цветни лещи, в тънка стоманена рамка или масивна рамка от костенурки – този стил е в състояние да задоволи нуждите на много мъже с различни форми на лицето.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published